استاکر

استاکر ایران » استاکر

خرید استاکر

استاکر Stacker یکی از تجهیزات پرکاربرد در انبارداری و حمل‌ و نقل مواد است که برای جابجایی و چیدمان بارها استفاده می شوند. این دستگاه معمولا در انواع دستی، نیمه‌ برقی و برقی تولید می‌ شود و برای انبارها مناسب بوده و بر اساس مدل آنها از 350 کیلوگرم تا 3 تن را می توان با آنها جا به جا کرد. استاکر ایران تولیدکننده انواع استاکر دستی، برقی و شارژی در ادامه اطلاعات کامل درباره ویژگی ها، قیمت و نکات مهم برای انتخاب و خرید این تجهیزات ارائه می دهد.

استاکر چیست و چه کاربردی دارد؟

استاکر یک دستگاه مکانیکی یا الکتریکی است که برای جابجایی عمودی و افقی بار در انبار و محیط‌ های صنعتی به کار می‌ رود و شامل شاسی، اهرم، شاخک، سیستم هیدرولیک و یونیت کنترل است. شاسی به عنوان پایه دستگاه استحکام لازم را برای بارهای سنگین فراهم می‌کند و اهرم با حرکت عمودی شاخک‌ ها امکان چیدمان بار در ارتفاعات مختلف را فراهم می‌سازد.

استاکر

انواع دستگاه های استاکر ایران

کار با دستگاه استاکر

سیستم هیدرولیک، نیروی لازم برای بلند کردن بار را تولید می‌کند، که این نیرو در استاکرهای برقی از طریق موتور الکتریکی تأمین می‌شود. بخش کنترل، شامل دسته یا پنل کنترل است و وظیفه هدایت و تنظیم حرکات دستگاه را بر عهده دارد. استاکرها در مدل‌ های مختلف مانند استاکر دستی، نیمه ‌برقی و برقی تولید می ‌شوند و می ‌توانند به ویژگی‌هایی نظیر ترمز ایمنی، نمایشگر وزن و باتری‌های شارژی مجهز باشند.

استفاده از استاکر، علاوه بر کاهش فشار فیزیکی بر نیروی انسانی، موجب افزایش ایمنی و دقت در جابجایی بارها می‌شود. این ابزار در صنایع مختلف مانند تولید، فروشگاه‌ های زنجیره ‌ای و مراکز توزیع کاربرد گسترده ‌ای دارد.

خرید استاکر

خرید استاکر

انواع استاکر

استاکر دارای تنوع زیادی از نظر ساختار، شکل ظاهری و قابلیت ها و نحوه کنترل می باشد. در یک دسته بندی کلی از نظر نحوه کنترل دستگاه می توان آنها را در سه گروه زیر قرار داد:

استاکر دستی

استاکر دستی ساده‌ ترین و ارزان ترین نوع این دستگاه است که برای جابجایی و بلند کردن بارها در ارتفاع کم تا متوسط استفاده می‌شود. نیروی لازم برای حرکت افقی دستگاه و همچنین بلند کردن بار از طریق نیروی انسانی تامین می ‌شود. این مدل دارای یک پمپ هیدرولیک است که با استفاده از یک اهرم دستی عمل می‌کند و شاخک‌ها را بالا و پایین می ‌برد.

استاکر دستی به دلیل وزن کم، طراحی ساده، عدم نیاز به برق و هزینه اقتصادی، مناسب برای انبارهای کوچک یا کاربردهایی با حجم بار کم است. محدودیت اصلی آن، نیاز به نیروی انسانی بیشتر و سرعت کمتر در مقایسه با مدل ‌های برقی است. حداکثر وزن بار برای جا به جایی با این دستگاه 1.5 تن است.

مشاوره خرید استاکر

استاکر نیمه برقی

استاکر نیمه ‌برقی ترکیبی از نوع دستی و برقی است که معمولاً برای بلند کردن بار از نیروی برق و برای جابجایی افقی و کنترل جهت حرکت چرخ ها از نیروی انسانی استفاده می ‌کند. این مدل دارای یک موتور الکتریکی برای حرکت عمودی شاخک‌ ها است که نیروی آن از طریق باتری شارژی تامین می‌شود.

برخی از مدل های استاکر نیمه برقی به سیستم کنترل سرعت، شارژ داخلی و ترمز ایمنی مجهز هستند و به همین دلیل در سطح بهتری از ایمنی قرار دارند. لازم به ذکر است، این مدل از استاکر حداکثر تا 2 تن توان تحمل وزن بار را دارد و برای بالا بردن بار در ارتفاع های متوسط قابل استفاده است.

استاکر برقی

استاکر برقی پیشرفته ‌ترین نوع است که برای جابجایی و بلند کردن بارها به طور کامل از برق استفاده می‌کند. این مدل دارای موتورهایی برای هر دو حرکت عمودی و افقی است و به همین دلیل سرعت بالاتری داشته و به نیروی انسانی کمتری نیاز دارد. از نظر تامین انرژی برق این دستگاه ها دارای دو نوع هستند. برخی از آنها با کابل به پریز برق متصل شده و نوع دیگر دارای باتری قابل شارژی هستند.

این دستگاه اغلب دارای کنترل از راه دور، نمایشگر شارژ باتری، ترمز ایمنی است. برای جا به جایی بارهای سنگین در ارتفاع های زیاد این مدل توصیه می شود.

ویژگی استاکر دستی استاکر نیمه‌برقی استاکر برقی
نیروی حرکتی دستی دستی برقی
نیروی بلند کردن دستی (هیدرولیک) برقی برقی
ظرفیت بار حداکثر 1.5 تُن حداکثر 2 تُن حداکثر 3 تُن
ارتفاع بلند کردن 170 سانتی متر 170 سانت تا 4 متر تا 4 متر
هزینه اقتصادی متوسط بالا
مناسب برای انبارهای کوچک انبارهای متوسط انبارهای بزرگ و صنعتی

انواع استاکر از نظر نوع شاخک

شاخک ها اصلی ترین قطعات در این تجهیزات هستند و برای بلند کردن بار و پالت و ثابت نگهداشتن آن در حین جا به جایی استفاده می شود. استاکرها از نظر نوع شاخک با هم تفاوت دارند و در گروه های زیر دسته بندی می شوند:

  • استاکر شاخک استاندارد: این دستگاه دارای دو شاخک هستند و بار روی آنها قرار گرفته و با اهرم بالا می روند. با توجه به مدل دستگاه فاصله بین شاخک ها ممکن است ثابت یا قابل تغییر باشد.
  • استاکر دهان باز یا پایه دار: برای جا به جایی بارهای سنگین روی زمین از این دستگاه استفاده می شود. پایه های فلزی مقاوم از شاخک ها محافظت می کنند تا بتوانند کاملا روی زمین قرار گرفته و بار را بلند کنند. از ویژگی های مهم این استاکرها، باز بودن دهانه آنها است و به همین دلیل برای جا به جایی پالت های بزرگ کاربرد دارند.
  • استاکر پلتفرم: در این مدل به جای دو شاخک از یک صفحه مسطح استفاده می شود. در نتیجه بارهای بدون پالت یا دارای بسته بندی های کوچک به طور همزمان با این مدل قابل جا به جایی هستند.
  • استاکر بشکه گیر: برای جا به جایی بارهای دارای ساختار استوانه از قبیل بشکه در محیط های صنعتی از این مدل دستگاه استفاده می شود. شاخک استاکر بشکه گیر دارای قلاب بسیار مقاوم است که اطراف بشکه قرار گرفته و باعث ثابت ماندن آن در حین جا به جایی می شود.
  • استاکر نفربر: برای استفاده از استاکر به منظور جا به جایی افراد می توان روی استاکرهای استاندارد و تلسکوپی کابین نصب کرد. ارتفاع این استاکرها تا 4 متر است و تا 300 کیلوگرم وزن را می تواند تحمل کند.

مزایای استفاده از استاکر

با توجه به اینکه استاکرها تا حد زیادی حمل و جا به جایی بارهای سنگین و نیمه سنگین را انجام می دهند، در نتیجه استفاده از آنها مزایای متعددی به همراه دارد از قبیل:

  • افزایش سرعت جا به جایی بار و کالا
  • آسان شدن جا به جایی و چیدمان بار و کالا
  • کاهش هزینه ها به دلیل ارزان بودن نسبت به لیفتراک
  • قابلیت جا به جایی بار در ارتفاع زیاد و استفاده بهینه از فضای انبار و فروشگاه
  • عدم آسیب به بدن نیروهای انسانی در زمان جا به جایی بارهای سنگین
  • افزایش ایمنی در زمان جا به جایی و چیدمان بار
  • قابلیت نگهداری و تعمیر آسان
  • استفاده آسان و عدم نیاز به دوره های آموزشی تخصصی
  • دارای ابعاد کم و قابلیت استفاده در محیط های کوچک
  • قابل استفاده در صنایع مختلف
  • قابلیت جا به جایی بارهای سنگین در ارتفاع زیاد

اجزای استاکر

براساس نوع و مدل استاکر، اجزای داخلی به کار رفته در آن متفاوت است. در حالت کلی اجزا و بخش های زیر در این تجهیزات به کار می رود:

  • شاسی: پایه و بدنه اصلی دستگاه است که تمام اجزا بر روی آن نصب می‌شوند. شاسی استحکام و تعادل دستگاه را در هنگام جابجایی و بلند کردن بار تضمین می‌کند.
  • اهرم: اهرم وظیفه حرکت عمودی شاخک ‌ها را بر عهده دارد و از پروفیل‌ های مقاوم ساخته می ‌شود تا بار را در ارتفاع ‌های مختلف نگه دارد.
  • شاخک‌: بخشی از استاکر است که بار بر روی آن قرار می‌گیرد. شاخک‌ها بار را از زیر بلند کرده و برای جابجایی یا چیدمان استفاده می ‌شوند. فاصله این قطعات معمولا براساس اندازه و ابعاد بار قابل تنظیم است.
  • سیستم هیدرولیک: این بخش برای تولید نیروی لازم جهت بالا رفتن شاخک ها کاربرد دارد. در استاکرهای دستی، این سیستم از طریق پمپ دستی عمل می‌کند و در مدل‌ های برقی، به کمک موتور الکتریکی فعال می ‌شود.
  • موتور: تولید نیروی لازم برای بالا و پایین بردن بار و در مدل ‌های برقی برای حرکت چرخ های استاکر در جهت مورد نظر برعهده موتور است.
  • چرخ‌: معمولاً در استاکر چرخ‌ های جلو برای تحمل وزن بار و عقب برای هدایت و جابجایی دستگاه استفاده می شوند.
  • دسته کنترل یا پنل کنترل: در استاکرهای دستی، دسته کنترل برای هدایت و حرکت دستگاه استفاده می ‌شود و در مدل‌های برقی و نیمه ‌برقی، پنل کنترل امکان تنظیم سرعت، بالا بردن یا پایین آوردن شاخک‌ ها و گاهی کنترل ترمز را فراهم می‌کند.
  • سیستم ترمز: برای توقف دستگاه در حین حرکت یا هنگام چیدمان بار در ارتفاع استفاده می‌شود.
  • باتری: در مدل های برقی و نیمه ‌برقی، باتری انرژی مورد نیاز برای کارکرد موتور الکتریکی را تأمین می کند.
  • نمایشگر وزن: در برخی از مدل ها وزن بار روی نمایشگر قابل مشاهده است.

قیمت استاکر

در تعیین قیمت استاکر عوامل متعددی نقش دارند از قبیل مدل (دستی، نیمه برقی و برقی)، نوع شاخک ها، ابعاد، قابلیت ها، وزن، جنس بدنه، کیفیت قطعات داخلی به کار رفته در آنها و نوع سیستم هیدرولیک، تعداد واسطه ها میان تولیدکننده و خریدار از عوامل موثر بر قیمت استاکر هستند. در حالت کلی مدل های برقی گران تر از نیمه برقی و دستی هستند.

قیمت استاکر

قیمت استاکر

با توجه به اینکه واسطه ها تاثیر زیادی بر قیمت دارند، لذا بهترین انتخاب خرید از سازنده و تولیدکننده استاکر است. استاکر ایران تولیدکننده انواع استاکر دستی، برقی و نیمه برقی است و محصولات خود را بدون واسطه و با قیمت مناسب ارائه می دهد. جهت استعلام قیمت استاکر می توانید با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.

آیا خرید استاکر دست دوم به صرفه است؟

خرید استاکر دست دوم نسبت به نو تنها مزیتی که دارد، قیمت ارزان آن است. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که برخی از این تجهیزات که به صورت دست دو به فروش می رسند، ممکن است خرابی های پنهان داشته باشند. به عنوان مثال، ترک های ریز در قطعات داخلی که به مرور زمان بیشتر شده و باعث خسارت می شوند.

از دیگر دلایلی که خرید استاکر دست دوم را پیشنهاد نمی دهیم، عدم ارائه گارانتی و ضمانت از سوی فروشنده است. این در حالیست که، مدل های نو دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند.

تعمیر و نگهداری استاکر

یکی از ویژگی های خوب این تجهیزات، عدم نیاز به تعمیرات تخصصی نسبت به لیفتراک است. چون ساختار داخلی پیچیده ای نداشته و نیروهای انسانی در انبار یا کارگاه با کمی آموزش می توانند این کار را انجام دهند. اما برای افزایش طول عمر استاکر و بالا بردن کارایی آن بهتر است به صورت دوره ای و مرتب تمام بخش های آن بررسی شود.

تعویض روغن مدل های دستی یکی از اقدامات مهمی است که سالانه یک تا دو مرتبه بهتر است انجام شود. علاوه براین، وضعیت چرخ ها به صورت مرتب باید بررسی شوند تا حرکت دستگاه بدون اختلال انجام شود.

اگر استاکر دارای گارانتی است، در صورت مواجه شدن با خرابی در قطعات داخلی بهترین کار تماس با نمایندگی است. چون برخی از مدل ها دارای سیم پیچی داخلی پیچیده بوده و نیاز به تعمیر تخصصی دارند.

بیشترین کاربرد استاکر در چه شغلی است؟

  • انبارهای کوچک و بزرگ
  • فروشگاه ‌های زنجیره ‌ای
  • صنایع تولیدی
  • صنایع بسته‌بندی
  • صنایع غذایی و دارویی
  • حمل ‌و نقل و لجستیک
  • نمایشگاه‌ ها
  • هایپرمارکت ‌ها
  • کارگاه‌ های صنعتی
  • صنعت خودرو
  • انبارهای سردخانه ‌ای
  • بنادر و اسکله ‌های کوچک
  • کارخانه‌ های مونتاژ و تولید تجهیزات سنگین

استاکر تا چه ارتفاعی می‌تواند بار را بلند کند؟

یکی از تفاوت های اصلی در مدل های مختلف این تجهیزات، میزان ارتفاع برای جا به جایی بار است. در حالت استاندارد اغلب این دستگاه ها حداقل تا 160 سانتی متر می توانند بار را به صورت عمودی جا به جا کنند. مدل های پیشرفته و دارای بدنه بسیار مقاوم تا 3 متر می توانند ارتفاع جا به جایی شاخک را افزایش دهند.

برای حفظ ایمنی، بهتر است برای ارتفاع های بالا، بارهایی انتخاب شوند که وزن کمتری دارند. چون کنترل بار سنگین در ارتفاع بالا نیاز به تمرکز زیادی دارد و به دستگاه نیز آسیب وارد می کند.

چه میزان بار مجاز است که با استاکر حمل شود؟

میزان بار مجاز برای حمل با استاکر به مدل و نوع دستگاه بستگی دارد. در مدل های دستی اغلب تا 1.5 تُن، مدل نیمه برقی تا 2 تُن و استاکر برقی تا 3 تُن قابلیت تحمل وزن بار دارند.

آیا استفاده از استاکر نیاز به مجوز یا گواهینامه دارد؟

برخلاف لیفتراک، استفاده از استاکر نیاز به مجوز و گواهینامه ندارد. اما افرادی که کنترل این دستگاه را برعهده می گیرند باید تجربه بالایی داشته باشند. تنظیم ارتفاع و فاصله بین شاخک ها، سرعت حرکت استاکر، توجه به وزن و ابعاد بار و تمرکز برای هدایت دستگاه در طول مسیر نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد.

آیا می‌توان استاکر را اجاره کرد؟

تولیدکننده های اصلی در اغلب مواقع این تجهیزات را تنها برای فروش ارائه می دهند. اما برخی از مراکز در زمینه اجاره استاکر و لیفتراک فعالیت دارند.

تفاوت لیفتراک و استاکر

لیفتراک یکی از ماشین آلات پیشرفته و کاملا حرفه ای برای جا به جایی بارهای سنگین در ارتفاع زیاد است. به همین دلیل در انبارهای بزرگ بیشترین کاربرد را دارند. هر دو دستگاه استاکر و لیفتراک برای جا به جایی بار استفاده می شوند، اما از نظر نوع کاربرد، میزان قدرت تحمل، نحوه استفاده، قیمت و غیره با هم فرق دارند.

در جدول زیر یک مقایسه کلی برای نشان دادن تفاوت لیفتراک و استاکر ارائه شده است:

ویژگی لیفتراک استاکر
نوع کاربرد مناسب برای جابجایی بارهای سنگین در مسافت‌های طولانی و ارتفاع‌های بالا مناسب برای جابجایی و چیدمان بار در انبارهای کوچک و متوسط
ظرفیت بار معمولاً بین 1 تا 50 تن معمولاً بین 0.5 تا 3 تن
ارتفاع بلند کردن تا 12 متر یا بیشتر با توجه به مدل دستگاه معمولا تا 3 متر
نیروی حرکتی و عملکرد برقی، دیزلی یا گازی دستی، نیمه‌ برقی و برقی
قیمت هزینه خرید و نگهداری بالا ارزان تر نسبت به لیفتراک
اندازه و ابعاد بزرگ و سنگین و نیازمند فضای بیشتری برای حرکت دارای ابعاد کم و قابلیت تردد در مسیرهای کوجک و باریک

بهترین تولید کننده استاکر

با توجه به اینکه استاکر برای جا به جایی پالت و بار در انبار، کارخانه ها و فروشگاه ها استفاده می شود، لذا کیفیت کار آن اهمیت زیادی دارد. در غیر این صورت با کوچکترین خرابی خسارت زیادی به کسب و کار وارد خواهد شد. به همین دلیل انتخاب محصولات ارائه شده توسط تولیدکننده استاکر حرفه ای و باتجربه باید جدی گرفته شود.

بهترین تولیدکننده استاکر چند ویژگی مهم دارد که عبارتند از:

  • رعایت تمام استانداردها در طراحی دستگاه
  • استفاده از متریال و قطعات اولیه باکیفیت
  • استفاده از قطعات داخلی متعلق به برندهای شناخته شده
  • انجام تست های متعدد برای اطمینان از کیفیت، ایمنی و کارایی محصول
  • ارائه گارانتی و ضمانت برای محصولات خود
  • ارائه خدمات پس از فروش

خرید استاکر از تولید کننده؛ استاکر ایران

اگر به دنبال بهترین تولیدکننده استاکر هستید، استاکر ایران یدک می تواند مجموعه مناسبی باشد. این مجموعه بیش از 35 سال سابقه فعالیت داشته و طراحی و ساخت انواع بالابر و استاکر را براساس استانداردهای بین المللی انجام می دهد. همچنین می توانید خرید استاکر سفارشی در ابعاد و مدل مورد نظر را براساس شرایط محیط پروژه و کارگاه را از ایران استاکر انجام دهید.

سوالات متداول درباره استاکر

  1. منظور از استاکر چیست؟
    استاکر به تجهیزات تخصصی برای بلند کردن و حمل اجسام در انبار کارخانه ها و سایر مکان های این چنین می گویند.
  2. برخی از انواع استاکر کدام اند؟
    استاکر های دستی، نیمه برقی، الکتریکی و برقی، از انواع استاکر ها می باشند.
  3. برخی از اجزای اصلی استاکر ها کدام اند؟
    موتور، سیستم جابه جایی، سیستم ترمز و غیره، از اجزای اصلی این نوع دستگاه ها به حساب می آیند.
  4. ترمز های به کار رفته در استاکر ها انواع مختلفی دارند؟
    بله، ترمز این دستگاه ها ممکن است هیدرولیکی، مکانیکی و یا الکترومگنتیک باشد.
  5. آیا در صنعت خودروسازی نیز از این دستگاه می توان استفاده کرد؟
    بله، برای جا به جا کردن بسیاری از قطعات سنگین و حجیم در این صنعت نیز از استاکر ها استفاده می کنند.
  6. امکانات ویژه ی دستگاه های استاکر کدامند؟
    نمونه های مدرن و پیشرفته این دستگاه ها به پنل کنترل،سیستم هوش مصنوعی، ویلچر و … مجهز شده اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید استاکر می توانید از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.